3 Fakta Mengenai Cara Menang Poker Dalam Talian

3 Fakta Mengenai Cara Menang Poker Dalam Talian

3 Fakta Mengenai Cara Menang Poker Dalam Talian . Saya minta maaf untuk mengatakan tetapi saya merasa lucu dan sedih pada masa yang sama melihat majoriti pemain poker gagal menjadi profesional poker yang mereka impikan untuk sementara waktu. Jika matlamat anda adalah untuk mencari rezeki daripada Poker Online, artikel ini boleh menjadi satu artikel yang mengubah hidup anda. Tanpa pengenalan lanjut, berikut adalah 5 fakta tentang Bagaimana untuk memenangi poker dalam talian. 

Fakta pertama: Tetapkan diri anda objektif yang realistik 

Jadi, anda mempunyai 54$ dalam bankroll anda dan anda tahu anda mahu mencapai $ 200,000. Walaupun nampaknya hampir mustahil untuk mencapainya sejauh itu, apakah perasaan anda apabila mencapai $75? Lebih mudah bukan? Itulah pendekatan anda untuk menetapkan objektif tentang permainan anda. Langkah kecil pada masa itu sehingga anda mencapai matlamat utama anda. 

Fakta kedua: Main dalam had bankroll anda 

Ringkasnya, bermain pada had yang terlalu tinggi untuk jumlah wang anda akhirnya akan menyebabkan anda kehilangan semuanya sama ada 54$ atau 54,000$ dalam masa beberapa hari atau minggu. Dengan pelbagai had jadual yang kini ditawarkan dalam talian, lakukan dengan bijak. Peraturan praktikal yang baik adalah untuk mempunyai sekurang-kurangnya 20 kali ganda wang yang anda letakkan di atas meja semasa membeli masuk. Jadi jika anda bermain di meja NL Holdem yang mempunyai pembelian maksimum NL 10$ maka anda memerlukan sekurang-kurangnya 200$ dalam BR anda.

Baca juga: Tiga Tips Memenangkan Turnamen Poker Besar

Fakta ketiga: Dapatkan Bantuan 

Saya tidak akan pernah menekankan betapa pentingnya mendapatkan bantuan SEBENAR. Iaitu mempunyai tutor atau menyertai sekolah poker untuk anda. Secara peribadi, saya fikir buku dan percubaan-dan-ralat hanya boleh membawa anda sejauh ini. Jika anda serius untuk benar-benar menjadi pemain Judi Poker yang menang dan mencari nafkah daripadanya, dapatkan bantuan walaupun anda perlu mengemis untuknya. 

Perlu diingat bahwa 96% daripada semua pemain poker tidak menang dalam permainan ini. Betul, kumpulkan 100 pemain dalam satu bilik dan hanya 4 daripada mereka adalah pemenang sebenar. Adakah ini bermakna hampir mustahil untuk melakukannya? Tidak sama sekali, cuma 4 pemain itu tahu dan bertindak atas 3 fakta tersebut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *